VVD Vlissingen: Maakt óók lokaal het verschil

Welkom op de website van de Vlissingse afdeling van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Als lokale afdeling zet de VVD-Vlissingen zich actief in om, ook in tijden van economische recessie, Vlissingen aantrekkelijk te houden en te verbeteren. Als liberale partij vinden wij dat mensen ruimte moeten krijgen: ruimte om eigen keuzes te maken in wonen, werken en leven. De overheid moet daarin een dienende en ondersteunende rol hebben.

Op onze website vindt u onze standpunten, de inbreng tijdens de raadsvergaderingen, nieuws vanuit de fractie, etc. Daarnaast vindt u de contactgegevens van de leden van de fractie. 

Heeft u een vraag of wilt u informatie kwijt aan de fractie? Neem dan contact met ons op.


Elke democratie wordt gemaakt door mensen. Mensen die meedenken met ons land - in de Tweede Kamer; Provinciale staten; Gemeenteraad óf thuis op de bank. Wilt u meedenken met bijvoorbeeld de gemeente en uw stem laten tellen?
Misschien is lid worden van de VVD dan wel een goede investering. Dan krijgt u toegang tot het interne debat en heeft u een directe stem bij de verkiezing van onder meer de lijsttrekker. Bovendien stelt u ons in staat om uw belangen in de politiek beter te behartigen. Investeer in uzelf, word lid van de VVD. Want mensen maken de democratie!